Luukku 24: Jouluinen suklaakakku

 Hyvää joulua! 23 luukun ja 23 herkullisen reseptin jälkeen on aika valmistaa joulukalenterin viimeinen herkku: suklaakakku. Toki tämä kakku toimii myös muulloin kuin jouluna. Halutessaan kakkutaikinaan voi lisätä ripauksen kardemummaa.

Ainesosat:

1 sokerikakkupohja (hae blogista "sokerikakkupohja")

2 dl vispikermaa

200 g maustamatonta tuorejuustoa

1 ½ dl nutellaa

Kostutukseen: Maitoa

Koristeluun: Karhunvadelmia ja syötäviä kukkia.

Ohje:

Valmista kakkupohja. 

Irrota kakkupohjat vuoasta. Leikkaa kumpikin kakkupohja kahteen osaan. Kostuta kakun osat. Kokoa kakku tarjoilulautaselle. 

Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää tuorejuusto ja nutella. Levitä kuorrute kakun päälle ja sivuille. Tasoita kuorrutus tasaiseksi. Koristele karhunvadelmilla ja syötävillä kukilla.

Iloista joulua kaikille!





Kommentit