Pasta Bolognese

 Tätä herkullista Pasta Bolognesea voit muuttaa oman mielesi mukaan vaihtamalla jauhelihaa ja mausteita.


Tarvitset:

400 g jauhelihaa 

300 g spagettia

1 sipuli (Voit käyttää myös sipulijauhetta.)

Porkkanaraastetta

500 g paseerattua tomaattia

1 kanaliemikuutio

Valitsemiasi mausteita

2 dl ruokakermaa 

1 basilikan lehti

Tee näin:

Laita pasta kiehumaan. Jos käytät kokonaisia sipuleita, hienonna ne tässä vaiheessa. Raasta porkkanat. Paista jauheliha pannulla. Lisää porkkanaraaste. Sekoita joukkoon paaseerattu tomaatti ja kanaliemikuutio. Lisää mausteet ja ruokakerma. Anna ruokakerman lämmetä pannulla. Kaada valutettu pasta kulhoon ja lisää kastike. Sekoita tasaiseksi. Koristele paloiksi leikatulla basilikan lehdellä. Valmis!




Kommentit