Suklaakuivakakku

Tarvitset:

4 kananmunaa
11/2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
2 rkl kaakaota (Tarvittaessa 4 rkl.)
1 tl leivinjauhetta

                                                         Valmistus:
 Laita uuni lämpeämään 175 asteessa. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vehnäjauhoihin leivinjauhe ja siivilöi seos muna sokerivaahtoon. Lisää mukaan kaakao. Kaada taikina videltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan (halkaisija 24 cm). Paista uunissa alimmalla tasolla 20 - 30 minuuttia. Tarkista kypsyys tikulla. Kumoa pohja hieman jäähtyneenä. Voit halutessasi laittaa päälle sokeria tai tomusokeria (Kuvassa kakun päällä on tavallista sokeria).





Kommentit